Stil, performanță, funcționalitate

Alegerea ușilor este o decizie la fel de importantă ca și în cazul planificării unui proiect rezidențial. Un proprietar  are nevoie de uși frumoase, durabile și eficiente din punct de vedere energetic. Și, pe măsură ce devenim mai conștienți de responsabilitatea noastră de a proteja mediul, ușile realizate cu materiale durabile fac din partea de sus a listei mai des decât cele care nu sunt. Proiectele ușilor îndeplinesc toate aceste criterii oferind în același timp o varietate largă de stiluri și funcționalități.

* Ușile sunt livrate printr-o rețea de fabricanți și instalatori instruiți, asigurându-vă că beneficiați de serviciile unei firme locale certificate de calitate, susținută de resursele unei companii globale.

 

Usi culisante – Cea mai mare deschidere posibilă

Usi glisante

Usi glisante

Acest design oferă o combinație unică de deschideri supradimensionate, tehnologie sigilată prin compresie pentru performanțe energetice ridicate și funcționarea ușoară a canaturilor, toate într-un sistem tradițional de culisare estetic.
În plus, acest design utilizează componente europene care oferă o ventilație sigură și avantajul că panoul de acționare al ușii alunecă în întregime peste panoul fix al ușii.

* Proiectele ușii REHAU sunt furnizate printr-o rețea de producători și instalatori independenți selectați, asigurându-vă că beneficiați de serviciile unei companii locale susținute de resursele unei companii globale.

Descrierea produsului
REHAU Brilliant Design Lift & Slide ușă face zonelor mari de geamuri, camere însorite și o calitate confortabilă a vieții. Ușile Lift & Slide sunt foarte stabile și deschid posibilitățile pentru mai multe opțiuni de proiectare. Chiar și ușile din podea până în tavan cu o lățime de până la 10 metri pot fi realizate. Designul profilului și pragul oferă o impresie armonioasă a ușii.

Această ușă oferă cea mai bună protecție împotriva ploii și a apei. Chiar și vânt până la 115 km / h și ploaie torențială nu este o problemă pentru acest sistem. Chiar și în timpul iernii rămâne caldă și confortabilă în interior. Acest lucru se realizează prin detaliile de construcție speciale ca tehnica de 4 camere și pragul termic rupt.

Usi glisante si pliante – Accentuați planul deschis de viață

Designul de ușă al panoului REHAU poate fi o alternativă la ușile cu balamale și alunecoase, dar poate fi folosit pentru a accentua existența în plan deschis. Frumusețea unei uși glisante este că panourile multiple se îndoaie pentru a crea o deschidere care poate fi la fel de mare ca dimensiunea cadrului ușii.

Slide-Fold Caracteristicile ușii

 

Usi cu deschidere normala

Usi cu deschidere normala

O ușă de înlocuire elegantă și elegantă, glisorul instantaneu creează o esență modernă în casele mai vechi. O alegere populară pentru construcțiile noi, această ușă păstrează încăperile deschise și flexibile în exterior sau în spații adiacente. Acest design versatil al ușii utilizează tehnologia de etanșare prin compresie pentru o performanță superioară a sunetului, aerului și apei.

– Un cadru complet sudat de fuziune și cercevea adaugă rezistență și durabilitate. – Integralul de interblocare furnizează o structură sporită. – Panourile de ușă se îndoaie, creând o deschidere a dimensiunii cadrului ușii și maximizând lățimea deschiderii.

* Ușile REHAU sunt livrate printr-o rețea de fabricanți și instalatori instruiți, asigurându-vă că beneficiați de serviciile unei firme locale certificate de calitate, susținută de resursele unei companii globale.

Descriere produs
Ușile din REHAU Prestige-Design S921 sunt ideale pentru cerințele tuturor proiectelor. Sistemul de 60 mm cu 3 camere oferă soluții fiabile pentru uși, care sunt economice și eficiente.

Două etanșări protejează împotriva prafului, vântului și ploii. Suprafața netedă și designul profilelor sunt ideale pentru întreținerea fără probleme.

O gamă largă de suprafețe de laminare și co-extrudate îndeplinesc nevoia de tot felul de culori.

 

 

usi termopan culisante

usi termopan culisante


Usi pliante

Usi pliante