DESPRE FERESTRELE DE MAINE VORBIM AZI

Sistemul de profil bluEvolution 92 uneste tehnologia de ultimă oră cu un design modern și pragmatic pentru noua generație de ferestre de clasă mondială. Profilul optimizat cu 6 camere cu o adâncime de construcție de 92 mm asigură o izolație termică superioară și o eficiență energetică excelentă. În combinație cu o lățime vizibilă filigrană de numai 118 mm, câștigurile solare datorită incidenței mari a luminii și durabilității ecologice a uPVC 100% reciclabile, acesta este unul dintre sistemele viitoare ale Salamander.

Caracteristici:

/// Profil cu 6 camere

/// garnitura centrală

/// Adâncimea de construcție: 92 mm

/// Până la U w = 0,65 W / (m 2 K) (cu oțel separat termic)

/// Vitrare: până la 60 mm

/// Izolarea fonică: până la 47 dB

/// Clasa 2 de rezistență la răsturnare

/// Domenii de aplicare: ferestre suspendate laterale și laterale, ferestre de înclinare și întoarcere, uși de intrare, uși laterale de intrare și uși glisante și paralele

geometrii:

/// Aspect încastrat

/// Aspect încastrat cu cercevea rotundă

bluEvolution: 92 Alu

PROFILUL CUPTORULUI ALUMINIU

O COMBINARE ELEGANTĂ

Dați-vă ferestrele un aspect elegant din aluminiu. Cu soluția specială de acoperire din aluminiu, dezvoltată pentru sistemul bluEvolution 92, ideile dvs. de design nu vor cunoaște limite: culori anodizate sau RAL, mat sau în vopsea cu pulbere fină, culori DB sau NCS – orice dorință de culoare poate fi îndeplinită.

Ramele prefabricate, laminate, barele sudate sau ondulat sau laminate pentru producția internă permit scurte durate de producție. Curelele de fixare simple și raționale asigură o conexiune rapidă și precisă cu cel mai înalt nivel de calitate – fără lipire adițională. Toate modelele de ferestre comune și tipurile de deschideri pot fi realizate, chiar ferestre înclinate și arcuri.

Caracteristici:

/// Domenii de aplicare: ferestre suspendate lateral și inferior, ferestre înclinate și înclinate, uși de intrare și de intrare laterală