Calculator termopane Salamander alegerea dvs. de încredere în domeniul sistemelor de ferestre și uși de înaltă eficiență din materiale plastice:

 

Ca parte reprezentativă a clădirii, ferestrele Salamander , sunt astăzi mai mult decât să ieșim în lume. Aspectul lor individual determină estetica generală a clădirii, motiv pentru care ferestrele Salamander, ca parte a pereților exteriori, nu trebuie să îndeplinească numai cerințele de cea mai înaltă calitate și să fie o garanție a siguranței. Culoarea, forma și funcționalitatea sunt, de asemenea, importante pentru clientul modern.

Tot ce aveți nevoie sunt informații despre sistemele de ferestre oferite de Salamander: Brügmann bluEvolution și Salamander, pentru a vedea că produsele noastre îndeplinesc toate criteriile de mai sus. În plus, acestea sunt disponibile în aproape toate combinațiile și modelele tehnice.

 

Sisteme de viitor de la Salamander

Aceasta este o serie de profile bluEvolution Brügmann cu o adâncime de  92 mm. Combină economiile de energie excelente și tehnologia inovatoare de etanșare la cel mai înalt nivel. Potrivit ca element pentru case pasive. Datorită utilizării modelelor special proiectate pentru cadru și canat, cu o muchie îmbunătățită termic și o combinație izolantă, geam triplă – obținem o pierdere redusă de căldură. Acest lucru are un efect pozitiv asupra portofelului dvs.!

Afla cat costa ferestrele tale prin intermediul calculatorului de termopan Salamander !