• Cele mai mici preturi, seriozitate si profesionalism!

  • Cerere de Oferta, Simplu si Gratuit sau:
    0761.801.545
    0737.228.418

Bun venit!

Oferim servicii de montaj, reparatii si intretinere termopane in Bucuresti.
Experienta noastra de peste 10 ani in domeniu, si indeplinirea cu excelenta a peste 25.000 de comenzi, ne confera avantajul, de a cunoaste ce isi doreste cu adevarat clientul, cand apeleaza la serviciile noastre. Seriozitatea, profesionalismul, si calitatea serviciilor prestate, sunt punctele noastre forte, astfel dumneavoastra puteti sa apelati oricand cu incredere la noi.
Avand aceste avantaje de partea noastra, am reusit sa obtinem pozitia fruntasa in Bucuresti pe acest segment de piata.
Firma pe care o detinem, este formata dintr-o echipa specializata pe : montaj geamuri termopan, intretinere tamplarie PVC, intretinere feronerie, reglaj geamuri termopan, reparatii termopane, intretinere garnituri termopane, reglaje usi.
Preturile afisate pe site-ul nostru, sunt informative fiind aproape de nivelul actual al pietei, pretul real perceput, va fi calculat in functie de necesitatile fiecarui client, bazandu-se si pe factori precum (bugetul, spatiul alocat, dimensiuni, culori sau calitate), prin urmare echipa noastra aflata la domiciliu, in baza unei analize, o sa va specifice pretul exact.
Rezultatele muncii pe care o depunem, se reflecta in placerea clientului de a apela la noi, avand aceasta oportunitate dorim sa multumim tuturor clientilor, care ne-au recomandat si au avut incredere in noi si serviciile noastre.

INCREDERE


Va oferim sansa sa beneficiati de cele mai serioase firme din Romania, care au un grad foarte ridicat de incredere pe piata datorita serviciilor de calitate pe care le ofera.

SIGURANTA


Orice serviciu prestat, necesita siguranta pentru a fi credibil, alaturi de noi, puteti sa fiti siguri ca, veti obtine mereu rezultatele dorite avand mereu, siguranta promisa.

SPECIALISTI


Va oferim servicii ce se bazeaza pe calitate, deoarece intelegem cat de importanta este satisfactia fiecarui client, dar in acelasi timp dorim sa evoluam treptat cu tendintele pietei.

GARANTIE


Puteti fi siguri ca, alaturi de orice serviciu prestat, veti beneficia si de garantia service-ului, astfel totul se lucreaza transparent, pentru siguranta dumneavoastra.

Solutii si servicii garantate pentru tine si casa ta.

0761.801.545